Siem SSL (Secure Sockets Layer)

Veilige verbindingen met SSL certificaten

Siem SSL (Secure Sockets Layer)

Veilige verbindingen met SSL certificaten
SSL certificaten

Met SSL (Secure Sockets Layer) wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Daarom adviseren wij om altijd een SSL certificaat te gebruiken. Siem Hosting ondersteunt Let's Encrypt SSL een prima gratis oplossing en vergelijkbaar met de betaalde SSL van Sectigo die domeinvalidatie bieden, maar zijn niet geschikt voor bijv. webshops, Banken en commerciële websites. Daarom bieden wij ook betaalbare SSL certificaten aan.

shield-ssl-groen-transp

Tot 1 Januari 2021 wordt er geen BTW berekend, dit betekent 21% korting op uw aankopen!

Welke certificaten leveren we?

Alle certificaten Bij Siem Hosting hebben Gratis heruitgifte via ons Klantenpaneel.
Opties: Met het abonnement “SSL certificaat installatie en vernieuwing” vernieuwen en installeren wij uw SSL certificaat voor u.

Vanaf 1 september 2020 zullen verschillende browsers, waaronder Safari en Chrome geen certificaten meer ondersteunen welke een langere duur hebben dan 398 dagen. Websites met een geldigheid van 2 jaar of meer zullen in deze browsers als onveilig worden getoond. Om er voor te zorgen dat de certificaten die wij verkopen altijd worden geaccepteerd door de meest gebruikte browsers zullen wij geen certificaten meer verkopen met een levensduur langer dan 1 jaar.

Bestel uw SSL certificaat Hier.

Welke validatie heb ik nodig?

Voor veel professionele websites is de installatie van een SSL certificaat een absolute must. Niet alleen om er zeker van te zijn dat de website zelf en de gegevens van klanten of gebruikers veilig zijn. Voor de uitgifte van een SSL Certificaat worden er een aantal controles uitgevoerd. Welke controles dit zijn is afhankelijk van het gekozen certificaat.

Domein validatie
De goedkoopste certificaten die wij aanbieden. Met deze controle toon je aan dat je het domein waarvoor je een certificaat aanvraagt ook beheert.
Uitgebreide validatie met groene adresbalk
De beste validatie die wij aanbieden. Een certificaat die ook bedrijfsgegevens bevat en getoond wordt in de groene adresbalk deze voldoet aan strenge richtlijnen.

Organisatie validatie
Deze certificaten bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn.

Gratis support

Heeft u nog vragen? Mail ons of maak als klant gebruik van de product support via ons ticketsysteem.