Siem support (FAQ)

Veel gestelde vragen kennisbank

Komt u er niet uit? wij zijn er voor u

Frequently Asked Questions

Onderaan in deze pagina kunt u de veel gestelde vragen vinden door op het onderwerp te klikken. Heeft u een probleem en staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook gewoon mailen naar onze support. Uw vraag wordt dan vastgelegd in ons ticket systeem. U kunt dit online volgen via uw persoonlijk klantenpaneel. Om in te loggen klikt u bovenaan in de website op "Login".

Handleidingen downloaden (pdf): DirectAdmin, Mail client instellingen.

Frequently Asked Questions

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u de veel gestelde vragen vinden door op het onderwerp te klikken. Heeft u een probleem en staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook gewoon mailen naar onze support. Uw vraag wordt dan vastgelegd in ons ticket systeem. U kunt dit online volgen via uw persoonlijk klantenpaneel. Om in te loggen klikt u bovenaan in de website op “Login”.

Omdat wij continu onze producten verbeteren/updaten is het mogelijk dat schermafbeeldingen en/of uitleg verouderd zijn. Dit geld ook voor de Nederlandse vertalingen in het DirectAdmin controlepaneel, na server updates kan het voorkomen dat de vertaling niet goed wordt weergeven (dit ziet u dan gewoon in het engels). Graag vragen wij uw begrip hiervoor.

 

Handleidingen downloaden (pdf): DirectAdmin, Mail client instellingen.